fbpx

Büszke vagyok arra, hogy kialakult egy saját írói stílusom.

1. Mi az, ami szerinted különlegessé teszi a műveidet?

Büszke vagyok arra, hogy kialakult egy saját írói stílusom. Az eddig megjelent misztikus regényeim (Viveca – A félelem árnyai, Viveca – Feloldozás) a misztika és a fantasy kettőse teszi különlegessé, és ezt a stílust szeretném tovább vinni a következő történeteimbe is.

2. Mióta alkotsz és miért kezdted el? Mit szeretsz benne?

Még általános iskolás koromban kezdtem az írást, akkor az egyik kedvenc színészem ihletett. Komolyabban körülbelül 3 éve kezdtem ezzel foglalkozni. Mindig is álmodozó típus voltam, szerettem elrugaszkodni a valóságtól, történeteket kitalálni, amiket aztán papírra vetni, később átdolgozva azokat kézirattá alakítani. Nagyon szeretem az írásban azt, ahogy teljesen magával ragad a történet. Az írás kikapcsol, s boldoggá tesz.

3. Milyen lenne egy napod, ha csak és kizárólag azt tehetnéd, amit csak akarsz?

Leginkább a szabadban lennék, elutaznék a hegyvidékre a családommal, és ott egy magas dombon egész nap gyűjteném az ihleteket, és élvezném az életet a férjem és a kisfiam társaságában.

4. Miről szól a következő regényed és miként zajlik az alkotás folyamata?

Jelenleg két regényen is dolgozom. Most a misztikus fantasy trilógia befejező részét írom, a Viveca – Lacrimosa-t. Mellette már készülőben van egy romantikus akció, a Levendulamező is. Nálam az írás nem tervszerűen alakul. Időm elég kevés van mostanában, de amikor sikerül leülni a laptop elé, akkor az addig lejegyzetelt részleteket kész történetté alakítom. A háttérben szóló zene sokat segít számomra.

5. Melyik a három kedvenc regényed/versed/festményed és kik alkották azokat?

Nagyon szeretem a szintén kortárs írónő és kedves barátom, Virgin Bergh regényeit, valamint Nagy Eszter írásait is.

Régebbi alkotások közül kedvencem Tolkien – A gyűrűk ura trilógiája.

6. Melyik munkád áll a legközelebb a szívedhez? Írj valamit róla!

Írtam már történelmi kalandregényt, sci-fit is, de mégis azt mondhatom, hogy a szívemhez a misztikus fantasy műfajú Viveca áll a legközelebb. A könyv két főszereplője (Viveca és Philip) annyira közel állnak hozzám, hogy az elsőnek egy könyvre tervezett regény immár háromrészesre bővült. Nem gondoltam, hogy trilógia lesz belőle. De mégis örülök, hogy az ő történetük nem zárult le az első könyvvel.

7. Mit érdemes tudni rólad? Mi az, ami érdekelhetné az embereket?

Katonáné Fark Gabriellának hívnak, jelenleg a kisfiammal vagyok itthon. Emellett a harmadik diplomám szerzem meg. Szeretem az állatokat, kiváltképp a kistestű kutyákat. Zeneileg a symphic metal és a gothic rock áll hozzám a legközelebb (Amaranthe, Evanescence, Within Temptation, Nightwish és hasonlók). Filmekben kedvenceim a horror és sci-fi/fantasy műfajúak. Az írás terén sokoldalú vagyok, lesz a jövőben romantikus, horror, sci-fi, fantasy történetem is. Kedvenc színem a narancssárga. Kedvenc ételem a rántott hús és a gyros. A számomra legkedveltebb film A gyűrűk ura. A kedvenc színészem pedig Craig Parker.

8. Szerinted, mi egy jó műalkotás (könyv, vers, festmény, szobor) ismérve? Milyen tulajdonságokkal rendelkezzen?

Számomra a lényeg, hogy ragadjon magával a történet. Legyen tudatosan felépítve, legyenek kidolgozva a részletek.

9. Volt már kiállításod? Vásárolhatók valahol a munkáid?

Személyes megjelenést igénylő könyvbemutatóm sajnos a vírus miatt nem volt, viszont több szerző művével való együttes könyvbemutató már volt Budapesten, amire sajnos nem tudtam elmenni. A regényeim jelenleg több könyvesboltból és webshopból is megvásárolhatóak.

10. Hol lehet megtekinteni az alkotásaid? Van weboldalad, Facebook oldalad? Add meg itt a linkjét!

A könyvek nálam is megvásárolhatók akciós áron, akár dedikáltan is.