fbpx

Valamivel több mint 1 éve kezdtem el érdeklődni a festészet iránt. Tetszett egy kép, amit sógornőm festett egy foglalkozáson. Gondoltam kipróbálom én is.

1. Mi az, ami szerinted különlegessé teszi a műveidet?

Nincs sok művem önálló. konkrétan a kérdések kitöltésekor készült el az első teljesen önálló művem. Előtte mindig videóról vagy képről festettem. Volt kép, amit sokban megváltoztattam. Színekkel szeretek játszani

2. Mióta alkotsz és miért kezdted el? Mit szeretsz benne?

Valamivel több mint 1 éve kezdtem el érdeklődni a festészet iránt. Tetszett egy kép, amit sógornőm festett egy foglalkozáson. Gondoltam kipróbálom én is. Vettem pár alap dolgot. Abban a pár hétben hónapban kb 2 képet festettem. Próbálkoztam. Aztán 1 darabig csend volt. Majd megint megpróbáltam. Videóról, képről. Ami épp megtetszett. Aztán egyre jobban belelendültem. Nekem ez futás helyett lett. Ez a hobby.

3. Milyen lenne egy napod, ha csak és kizárólag azt tehetnéd, amit csak akarsz?

Összetett. Gyerekeket elrendezném iskola majd később óvoda. Ha tehetném sokat mennék természetbe. Még többet, mint most. Kizárólag Magyarországon. Sok helyen, részen nem voltam. Aztán rengeteg fotót készítenék, mint idáig. Sokat fotózom. Eljárnék tanfolyamokra. Kimondottan festészettel kapcsolatban. Néha olyan jó lenne alap dolgokat magyarul hallani. Vagy kérdezni és választ kapni.

4. Miről szól a következő regényed/novellád/versed/képed és miként zajlik az alkotás folyamata?

Folyamatban van több képem. Színekkel játszom egy kicsit. Aztán majd meglátjuk.

5. Melyik a három kedvenc regényed/versed/festményed és kik alkották azokat?

Leonid Afremov.Top 3 hely De sok képet festettem Michelle Iglesiastól és Sherpátol Imádom a színeket ,színeit, festményeit témáit mindegyiknek.

6. Melyik munkád áll a legközelebb a szívedhez? Írj valamit róla!

Az első önálló képem. Mindennel együtt. Meg álmodtam sokszor éjszaka gondolkodtam rajta. Agyaltam, hogy lehetne. Majd egy többszöri nekirugaszkodás után elkészült. Gipsz…Sosem használtam. Így kísérleteztem, száradás, felvitel, összképpel.

7. Mit érdemes tudni rólad? Mi az, ami érdekelhetné az embereket?

Futás volt a második életem. Imádtam. Majd az egész életem, környezetem megváltozott. Napirend máshogy állt össze. Elváltam. Új párommal közös kis családunk lett. Futás, sport elmarad. Biciklizés van az nagyon- nagyon sokszor. Visszük a gyerekeket is. Mellette nekem kellet a kikapcsolódás. Ami csak az enyém. Én idő. Ez az. A festés. Hol így hol úgy sikerülnek. a képek.

8. Szerinted, mi egy jó műalkotás (könyv, vers, festmény, szobor) ismérve? Milyen tulajdonságokkal rendelkezzen?

A nem erőltetett szívből jövő alkotások azok beszélni tudnak érzelmekről, vágyakról kedvről, és még sok -sok mindenről. Én kifejezetten boldog vagyok, ha kész van egy képem. Még ha csak egy másolat is. azért az sem egy egyszerű dolog.

9. Volt már kiállításod? Vásárolhatók valahol a munkáid?

Nem volt kiállításom. Képeimet az internetnek köszönhetően látták. Sokat meg is vettek.

10. Hol lehet megtekinteni az alkotásaid? Van weboldalad, Facebook oldalad? Add meg itt a linkjét!

Alkotásaimat a Facebook oldalamon meg lehet nézni. Hobby albumban.