fbpx

Egyedien írok, és nem bonyolultságokra törekszem. Olyan lélek meséket írok felnőtteknek, amik megnyitják a szíveket.

1. Mi az, ami szerinted különlegessé teszi a műveidet?

Szeretem átlépni az idő és a tér határait, erősíteni a gondolatot minden olvasóban, hogy szellemi lény, potenciálisan végtelen képességekkel. Egyedien írok, és nem bonyolultságokra törekszem.  Olyan lélek meséket írok felnőtteknek, amik megnyitják a szíveket. Novelláim is kicsit meghökkentőek, vagy inkább furák. Figyelek a minőségi kommunikációra, és nem igazán sablonokban gondolkodom. Szeretem, ha szépek, a történeteim is, ugyanúgy, ahogyan a festményeim is, színesek, és adnak a nézőnek valami más világból származó energiát. 

2. Mióta alkotsz és miért kezdted el? Mit szeretsz benne?

8 éves korom óta írok verseket, 35 éves korom óta írok novellákat, és két éve festek. Az univerzum végtelenségét és színességét szeretem feldolgozni minden alkotásomban. Adni szeretek benne… valamit, ami megmutatja, hogy lehet nézőpontokat váltani, és azzal együtt a világ is változik. 

3. Milyen lenne egy napod, ha csak és kizárólag azt tehetnéd, amit csak akarsz?

Festenék és írnék… 🙂 De ha szabadon választhatnám és nincs földi megkötés, akkor átmennék egy két dimenzió kapun, és meglesnék néhány világot… bár ezt így is szoktam. 

4. Miről szól a következő regényed/novellád/versed/képed és miként zajlik az alkotás folyamata?

Atlantisz meséi a következő könyvem. Festményekből többet is festek egyszerre. 

5. Melyik a három kedvenc regényed/versed/festményed és kik alkották azokat?

  • József Attila Óda
  • Standal Vörös és Fekete
  • Steinbeck Édentől keletre

6. Melyik munkád áll a legközelebb a szívedhez? Írj valamit róla!

Sárkány és Főnix: Tükörlelkek c. munkám áll az írásaim közül a legközelebb hozzám. Abban csak varázslat van, a Mágus és a Világ beszélgetései.  A Nő és a Férfi, a kezdet és a vég, az elengedés, a szerelem, a tisztelet, és minden, ami földi és nem földi benne van. Benne van a két végtelen teremtő energia találkozása, és az egység élmény….

7. Mit érdemes tudni rólad? Mi az, ami érdekelhetné az embereket?

Írok, festek, spirituális érzékenységgel rendelkezem, szívesen segítek másoknak a nézőpontjaink kipróbálásában. Mindig alkotok… 

8. Szerinted, mi egy jó műalkotás (könyv, vers, festmény, szobor) ismérve? Milyen tulajdonságokkal rendelkezzen?

Egyedi, a mondanivalója is és a kivitelezése is. Amikor mindenki csak a márványtömböt látja, az alkotója meglátja benne az angyalt, és a felesleges anyagot csak leszedi róla, és megmutatja a csodát alatta. Ott lakik benne a lélek. Ez a tökéletes alkotás, ami ad valami olyat az alkotónak, nézőnek, amit senki más nem. MAga az alkotó is szereti, és őt magát is olvasattá teszi. Ez számomra a jó mű, vagy festmény. Nem a technikai tudás a fontos, hanem a kommunikáció minősége. 

9. Volt már kiállításod? Vásárolhatók valahol a munkáid?

Volt, több is. Tartok országszerte könyvbemutatókat, felolvasó délutánokat. Lehet rendelni a könyvekből, a festményeimet viszont nem adom el. Ruhák készülnek a képeimből, a NAGEA márka divattervezőjével dolgozunk együtt. Így azt csak NAGEA SOUL PAINTIG formában lehet megvenni. 

10. Hol lehet megtekinteni az alkotásaid? Van weboldalad, Facebook oldalad? Add meg itt a linkjét!