fbpx

Gyerekkorom óta rajongok a könyvekért, és írok. Először verseket írtam, majd regényeket. Olyan másfél éve találtam rá arra műfajra vagy stílusra, ami igazán hozzám közel áll.

1. Mi az, ami szerinted különlegessé teszi a műveidet?

Minden művész egyedi stílusban alkot, ezért lesz minden egyes könyv, regény más. De igazán egyedivé az olvasó teszi, akkor lesz különleges, ha aki olvassa, megérti és magáénak érzi a történetet. Beleszeret, megéli a szereplők boldogságát, fájdalmát.

2. Mióta alkotsz és miért kezdted el? Mit szeretsz benne?

Gyerekkorom óta rajongok a könyvekért, és írok. Először verseket írtam, majd regényeket. Olyan másfél éve találtam rá arra műfajra vagy stílusra, ami igazán hozzám közel áll. Imádok romantikus regényeket, romantikus krimiket írni. Amikor írok, kizárom a külvilágot és elmerülök a regény adta sorsokba, történetekbe és szabadjára engedhetem a fantáziám.

3. Milyen lenne egy napod, ha csak és kizárólag azt tehetnéd, amit csak akarsz?

Szeretnék sokkal több időt tölteni a gyermekeimmel. Utazni, pihenni, játszani. És persze írni. Nagyon sok elképzelésem van még, szerencsére a fantáziám szárnyal és határtalan, de kevés időm van. Úgyhogy valószínűleg papírra vetném lehetőség szerint a legtöbb gondolatot, amit csak tudok.

4. Miről szól a következő regényed/novellád/versed/képed és miként zajlik az alkotás folyamata?

Romantika és krimi műfajába sorolnám. Az elrabolt álom címet kapta. Befejeztem a történetet, jelenleg javítgatom, kiegészítem. Igyekeztem minél több időt szánni a kutatómunkára. Ez a történet évek óta a fejemben volt, nagyon jó érzés volt papírra vetni és szavakba formálni a gondolataimat. Egy érdekes, szenvedélyes, megható, és mind emellett izgalmas történet kerekedett belőle.

5. Melyik a három kedvenc regényed/versed/festményed és kik alkották azokat?

Nagyon sokat olvasok, nagyon sokféle műfajból, a teljesség igénye nélkül:

  • Dan Brown: Eredet
  • Stephen King: A halálsoron
  • Margaret Mitchell: Elfújta a szél

6. Melyik munkád áll a legközelebb a szívedhez? Írj valamit róla!

Éppen, amin dolgozom. Nem tudnék választani közülük. Mindegyik másért nőtt a szívemhez. Minden egyes regényem a lelkem egy része, az enyém, én vagyok.

7. Mit érdemes tudni rólad? Mi az, ami érdekelhetné az embereket?

Legfontosabb, hogy édesanya vagyok. Minden más, amit teszek, ami vagyok, utána következik. Egy középiskolában dolgozom, és pörgök hétköznaponta, mint a legtöbb dolgozó szülő. Éjszaka írok, olvasok. Elkötelezettséggel és lelkesedéssel alkotok, hogy az olvasók hamarosan a kezükbe tudják venni a készülő regényeimet.

8. Szerinted, mi egy jó műalkotás (könyv, vers, festmény, szobor) ismérve? Milyen tulajdonságokkal rendelkezzen?

Örömet okozzon. Annak is, aki készíti, de legfőképpen azoknak, akik részére a mű készül. Legyen elgondolkodtató, felemelő, megmosolyogtató. Amire emlékezni lehessen, ami nyomot hagy.

9. Volt már kiállításod? Vásárolhatók valahol a munkáid?

Egyelőre ebookban jelent meg az első regényem a Kísértés, a Könyv Guru kiadásában, és a Lira, Libri, e-könyv.hu, Bookline oldalán is kapható.

10. Hol lehet megtekinteni az alkotásaid? Van weboldalad, Facebook oldalad? Add meg itt a linkjét!