fbpx

Minden történetemet egy adott pszichológiai téma köré építem. Szeretek olyan témákról írni, amelyekről általában nem beszélünk.

1. Mi az, ami szerinted különlegessé teszi a műveidet?

Minden történetemet egy adott pszichológiai téma köré építem. Szeretek olyan témákról írni, amelyekről általában nem beszélünk.

A Kettőnk titka és a Kettőnk bűne (Függőség-sorozat 1. és 2. rész) a függőség lélektanát járta körül, a Mögötted! a manipulációt fogja, a Festménybe zárt lelkek pedig a nőiesség komoly kérdéseit.

A Mögötted! volt az első regényem, amelynek megírása során egy pszichológust is felkértem együttműködésről. A Festménybe zárt lelkek pedig egy pszichológus és egy nőiesség mentor közreműködésével fog megszületni.

Az olvasók tulajdonképpen egy olyan izgalmas és szórakoztató regényt kapnak kézhez, ami szemléletmódot tágít, elgondolkodtat, tanulságokat ad, és segít megérteni az emberek működését.

2. Mióta alkotsz és miért kezdted el? Mit szeretsz benne?

Általános iskolában kezdtem, de az első regényem 2017-ben jelent meg. Szeretek alkotni, létrehozni valamit, jó érzés az írással kifejezni magamat. Szeretem, amikor ki tudom szakítani az embereket egy-egy regénnyel a hétköznapokból, és picit át tudom billenteni őket. Jó érzés egy rövid időre elfeledni a gondjainkat.

3. Milyen lenne egy napod, ha csak és kizárólag azt tehetnéd, amit csak akarsz?

Valószínűleg elrepülnék valahová. Egy olyan országba vagy városba, ahol még nem jártam.

4. Miről szól a következő regényed/novellád/versed/képed és miként zajlik az alkotás folyamata?

Ha a következő megjelenő regény a kérdés, akkor a Mögötted! a szekták és a manipuláció lélektanáról szól egy krimibe ágyazva. Az alkotás folyamata nálam általában azzal kezdődik manapság már, hogy összerakom a regényt, ráhangolódom a karaktereimre, kutatok, és csak utána kezdem el az írást.

5. Melyik a három kedvenc regényed/versed/festményed és kik alkották azokat?

Egy regényt tudnék kiemelni. Stephen King – Hosszú menetelés. Szerintem zseniális lett.

6. Melyik munkád áll a legközelebb a szívedhez? Írj valamit róla!

Nekem mindig az épp aktuális munkám áll a legközelebb a szívemhez. Most éppen a Mögötted! Nagyon megszerettem a karaktereket, ők fognak megjelenni a Festménybe zárt lelkek c. regényemben is.

7. Mit érdemes tudni rólad? Mi az, ami érdekelhetné az embereket?

Azt nem tudom, mi érdekelhetné az embereket. 🙂 Viszont, amit el tudok mondani magamról, hogy nagyon szeretek utazni, és fontos részét képezi az életemnek az önfejlesztés is. Amióta foglalkozom vele, azóta gyökerestül átalakult az életem jó értelemben.

8. Szerinted, mi egy jó műalkotás (könyv, vers, festmény, szobor) ismérve? Milyen tulajdonságokkal rendelkezzen?

Erre nem tudnék objektíven válaszolni, szubjektíven pedig nem tennék ilyen minősítést. Nekem fontosak az érzelmek. Engem az fog meg, ami érzelmeket tükröz.

9. Volt már kiállításod? Vásárolhatók valahol a munkáid?

Igen, a könyvesboltokban és online könyves webshopokban.

10. Hol lehet megtekinteni az alkotásaid? Van weboldalad, Facebook oldalad? Add meg itt a linkjét!

Van Facebook-oldalam, igen. Illetve várok mindenkit sok szeretettel a csoportomban is, ahol mindig többet osztok meg magamról és a műveimről is. 🙂