fbpx

Szeretem, hogy az írás kikapcsol és elrepít egy „más” világba. Szeretném, ha az olvasók is kizökkennének a szürke hétköznapokból, és kicsit kikapcsolódnának a könyveimmel.

1. Mi az, ami szerinted különlegessé teszi a műveidet?

Nem tudhatom, hogy mi teszi különlegessé a műveimet. 🙂 Amit tudok, hogy romantikus könyveket írok, de megfűszerezem egy kis izgalommal, szenvedéllyel, akcióval, így szeretném kikapcsolódásra hívni az olvasóközönséget, hogy egy kicsit „kiszakadjanak” a mai rohanó, stresszes hétköznapokból.

2. Mióta alkotsz és miért kezdted el? Mit szeretsz benne?

Mindig is szerettem az irodalmat. Iskolás koromban rengeteg irodalmi versenyen vettem részt szép eredményekkel, valamint a városi, iskolai rendezvényeken mindig szavaltam. Olvasni a mai napig imádok. Még a főiskolán megírtam az első regényemet, de a megjelenéséig, 2019 – ig ahogy mondani szokás a „fiókba” tároltam. Miután megjelent a rengeteg pozitív visszajelzésnek és biztatásnak köszönhetően további könyv követte, aminek az ötlete tavaly ötlött fel bennem. Szeretem, hogy az írás kikapcsol és elrepít egy „más” világba. Szeretném, ha az olvasók is kizökkennének a szürke hétköznapokból, és kicsit kikapcsolódnának a könyveimmel.

3. Milyen lenne egy napod, ha csak és kizárólag azt tehetnéd, amit csak akarsz?

Fognám a férjemet, a gyerekeket, és elutaznánk – akár egy lakatlan szigetre, akár kirándulni -, hogy egész nap a természet szépségeibe gyönyörködjünk, pihenjünk, és persze együtt legyünk.

4. Miről szól a következő regényed/novellád/versed/képed és miként zajlik az alkotás folyamata?

Rengeteg mindent csinálok, ezért sokszor megkérdezik, hogy ugyan mikor is érek rá írni? Éjjel? Nem, én annál sokkal jobban szeretek aludni. Persze előfordult már, hogy elalvás előtt még kicsit írtam, vagy reggel írással kezdtem a napot, mert megálmodtam valamit. Bármikor képes vagyok alkotni, persze, ha megszáll az ihlet. A teraszunkon, nyaraláskor, vagy akár főzés közben. A harmadik regényem, az Eszement alkuk sorozat második része, most ősszel fog megjelenni, a címe Csábító alku. A történetben az első részben (Végzetes alku) már megismert bájos, és talpraesett Kimberlyről van szó, aki új munkahelyre kerülvén megtapasztalja milyen is a „rémálom meló”. Barátnője javaslatára, azonban megpróbálja elcsábítani a főnöke fejét… de hogy ebből mi sül ki, az a könyvből kiderül… 🙂

5. Melyik a három kedvenc regényed/versed/festményed és kik alkották azokat?

Jókai Mór: Az aranyember

Kathleen E. Woodiwiss: Hamu a szélben

Jack London: Farkasvér

6. Melyik munkád áll a legközelebb a szívedhez? Írj valamit róla!

Mindet szeretem. Az elsőt azért, mert az első volt, a másodikat meg azért, mert ismét tudtam alkotni valami újat, ami ráadásul sorozat, és még nincs vége a történetnek a második résszel, hiszen készülőben a folytatás.

7. Mit érdemes tudni rólad? Mi az, ami érdekelhetné az embereket?

Egy egyszerű, de talpraesett anya, feleség, dolgozó nő, háztartásbeli, és gazdálkodó vagyok, aki még írogatni is szokott. Szeretek sütni–főzni, receptjeimet és ötleteimet szívesen osztom meg másokkal, igyekszünk egészségtudatosan élni. Családommal szeretünk kirándulni, olvasni, több mint ezer könyvünk van, mindenféle témakörben. Hobbim, még a kutyázás, Agyar nevű szibériai huskynkkal kölyökkora óta kutyaiskolai tagok vagyunk, számos rendezvényen, bemutatón szerepeltünk már.

8. Szerinted, mi egy jó műalkotás (könyv, vers, festmény, szobor) ismérve? Milyen tulajdonságokkal rendelkezzen?

Egy jó könyv legyen izgalmas, fordulatos, de ami a legfontosabb, hogy szívvel–lélekkel készüljön – és ez szerintem bármilyen más műalkotásra is igaz.

9. Volt már kiállításod? Vásárolhatók valahol a munkáid?

10. Hol lehet megtekinteni az alkotásaid? Van weboldalad, Facebook oldalad? Add meg itt a linkjét!