fbpx

Olyan képeket festek, melyek megérintenek, elvarázsolnak témájuknál, színviláguknál fogva. Szeretném ugyanezt az érzést közvetíteni a képeim által.

1. Mi az, ami szerinted különlegessé teszi a műveidet?

Olyan képeket festek, melyek megérintenek, elvarázsolnak témájuknál, színviláguknál fogva. Szeretném ugyanezt az érzést közvetíteni a képeim által. A fotorealisztikus megjelenítés áll hozzám legközelebb, de ez egy nagyon nehéz terület, folyamatosan fejlesztem magam, tanulok új technikákat.

2. Mióta alkotsz és miért kezdted el? Mit szeretsz benne?

2015-ben kezdtem rajzolni tanulni, később a festés felé fordult az érdeklődésem, mert szerettem volna “színesben” is alkotni. A rajzolás továbbra is szerelem maradt, most ismét tanulom a fotorealisztikus technikákat. Imádok alkotni, teljesen kikapcsol, olyankor megszűnik a külvilág és visszahúzódhatok a saját kis belső (álom)világomba. Imádom azt is, ha a munkáimmal másnak akár csak pillanatnyi örömöt okozhatok, de nagy megtiszteltetés, ha valakinek annyira megtetszik egy-egy képem, hogy saját otthonát szeretné díszíteni vele.

3. Milyen lenne egy napod, ha csak és kizárólag azt tehetnéd, amit csak akarsz?

A felét biztosan festéssel vagy rajzolással tölteném, a másik felét pedig tévézéssel. Nagy szerelmem a mozi és a hollywoodi filmek. 

4. Miről szól a következő regényed/novellád/versed/képed és miként zajlik az alkotás folyamata?

Jelenleg egy három részből álló orchidea csendéletet festek, 60×60 cm-es nagyságban. A képet akril festékkel alapoztam, most folyik az olajfestékkel történő aprólékos kidolgozás.

5. Melyik a három kedvenc regényed/versed/festményed és kik alkották azokat?

Boris Vallejo, Michelangelo és Vladimir Volegov összes festményei.

6. Melyik munkád áll a legközelebb a szívedhez? Írj valamit róla!

A piros flamingó festményem. A kecses tartása, a tollai finomsága és az elképesztő színe. Egy rövid videót láttam arról, hogy a karibi térségben élnek ezek a csodálatos madarak, és rögtön ellenállhatatlan késztetést éreztem, hogy vászonra vigyem. Nagyon nagy élmény volt megfesteni.

7. Mit érdemes tudni rólad? Mi az, ami érdekelhetné az embereket?

Megrendelésre is nagyon szívesen festenék, keresem a lehetőséget bármilyen együttműködésre lakberendező cégekkel, galériákkal.

8. Szerinted, mi egy jó műalkotás (könyv, vers, festmény, szobor) ismérve? Milyen tulajdonságokkal rendelkezzen?

Érintse meg a néző, hallgató szívét.

9. Volt már kiállításod? Vásárolhatók valahol a munkáid?

Nem volt kiállításom. Közvetlenül tőlem lehet vásárolni. 

10. Hol lehet megtekinteni az alkotásaid? Van weboldalad, Facebook oldalad? Add meg itt a linkjét!