fbpx

Nagyjából 4-5 hónappal ezelőtt kezdtem el írni. Fájdalmas időszakon mentem keresztül.

1. Mi az, ami szerinted különlegessé teszi a műveidet?

Véleményem szerint, aki írni kezd számára a saját műve/művei különlegesek. Szóljon az bármiről. Számomra a valóssága teszi különlegessé. Nagyon fontos számomra az írás. Lassan a mindennapjaim részévé válik.

2. Mióta alkotsz és miért kezdted el? Mit szeretsz benne?

Nagyjából 4-5 hónappal ezelőtt kezdtem el. Fájdalmas időszakon mentem keresztül. Mindent borzasztóan nehéznek éreztem, így egyik nap a buszon ülve kavargott bennem millió érzés, egészen kusza volt az egész, szóval elővettem a telefonom és elkezdtem le írni, és szép lassan kitisztult a fejem. Megnyugvást hozott számomra az, hogy le írtam, amit érzek. 

3. Milyen lenne egy napod, ha csak és kizárólag azt tehetnéd, amit csak akarsz?

Azt hiszem, pihennék. Elmennék, egy kis kunyhóba az erőd szélén fognék egy bögre forró teát, kiülnék a teraszra és írnék. Teljes nyugalomban.

4. Miről szól a következő regényed/novellád/versed/képed és miként zajlik az alkotás folyamata?

Az életem egyik szakaszáról, a férfiról, aki a tökéletes volt. Aztán félre siklott minden. Hazugságok, titkok derültek ki, olyan dolgok, amik szinte felemésztettek mikor tudomást szereztem róla és elmondta. És arról miképp erősödött meg a kapcsolatunk mindez után.

5. Melyik a három kedvenc regényed/versed/festményed és kik alkották azokat?

Emily Bronte – Üvöltő szelek

David Lavitham – Nap nap után 

Kedvenc versem – Sohonyai Attila – Ha nőt szeretsz

6. Melyik munkád áll a legközelebb a szívedhez? Írj valamit róla!

A jelenlegi, amit éppen írok, mert rólam és rólunk szól. 

7. Mit érdemes tudni rólad? Mi az, ami érdekelhetné az embereket?

Az írás mellett, rajzolok és festek. 15-16 évesen kezdtem rajzolni, majd az akkori párom lerombolta teljesen azt, amit nekem a rajzolás jelentett. Maga a művészet. Abba hagytam, nem voltam hajlandó folytatni illetve nem is tudtam volna. Ki veszett belőlem minden, ami voltam. Egyáltalán nem én voltam akkoriban, hanem olyasvalaki, akit ő akart, hogy legyek. Körülbelül 1 éve találtam vissza önmagamhoz.

8. Szerinted, mi egy jó műalkotás (könyv, vers, festmény, szobor) ismérve? Milyen tulajdonságokkal rendelkezzen?

Az alkotásunk, az igazi énünket tükrözze, különben nem ér semmit. Mindenkinek megvan milyen műfajban ír, valaki horror, akkor ne kövesse a kliséket, ne próbáljon meg másokat utánozni. Minden mű különleges. Legyen az az írás, egy festmény vagy egy vers. Csak meg kell találni a célközönséget, akiket, érdekel, akikhez szól. 

9. Volt már kiállításod? Vásárolhatók valahol a munkáid?

Nem volt kiállításom, bár a festményeimből és rajzaimból idővel majd tervezek ilyesfélét. De egyelőre az írás az, ami nálam elsődleges.

10. Hol lehet megtekinteni az alkotásaid? Van weboldalad, Facebook oldalad? Add meg itt a linkjét!

Nincs, semmilyen platform ahol reklámozom a munkáim. Elég időigényes egy ilyet létrehozni, hogy igényes és jó legyen. Úgy gondoltam, ha készen vagyok a könyvvel, majd akkor létrehozok egy facebook oldalt illetve egy weboldalt ahol majd bizonyos részleteket osztok meg a könyvről illetve a közben elkezdett munkáimról.