fbpx

Elsősorban az önkifejezés igénye miatt kezdtem bele az írásba, szükségem volt arra, hogy érzéseimet, gondolataimat valamilyen módon kiadjam magamból, hobbiként, önsegítés céljából.

Minden művem a megfoghatóság és történetiség szellemében készül úgy gondolom, hogy az alkotásaim témája, legyen az vers, novella, regény hétköznapiságuk, minden emberre jellemző problematikájuk és nyitottságuk, világuk és “egyszerűségük” miatt könnyen magával ragadhatja az olvasót és szórakoztatni tudja őket. Könnyebbé teszi a befogadást és az átélhetőséget. Ezáltal nagyon sok tanító jellegű célzat, tanács érvényesülni.

Ha írásom kezdeti időpontját kellene számításba venni akkor azt mondanám, hogy 2016-ban volt az első olyan versem amit büszkén osztottam meg ismerőseimmel véleményezésre és sok pozitív visszajelzésnek köszönhetően azóta is tart.

Elsősorban az önkifejezés igénye miatt kezdtem bele az írásba, szükségem volt arra, hogy érzéseimet, gondolataimat valamilyen módon kiadjam magamból, hobbiként, önsegítés céljából. Rádöbbentem, hogy megfelelő formában és történettel, gondolataimat másokkal is megoszthatom és akár formálhatok, és szórakoztathatok másokat és én ezt nagyon szeretem. Amikor érzem, hogy valakit boldoggá tettem, elérzékenyítettem, elgondolkodtattam, vagy éppen kikapcsoltam az írásommal. Imádok utazni, világot látni, újabb és újabb kultúrákat megismerni, lenyűgöz a világ szépsége és sokszínűsége.

A relaxálás, pihenés egy jó utazás kereteiben abszolút feltöltődés tud nyújtani, így ha egyetlen napra csak azt tenném amit akarok, akkor új kalandokat, helyeket keresnék, körbeutaznám a földet. Dolgozom már következő novellámon, egy hosszabb, nagyobb volumenű alkotás lesz, egy parasztbácsi végtelenül egyszerű és nyomorúságos életéről szól.

Kedvenc versem :József Attila: Óda c. alkotása
Kedvenc könyvsorozatom: J. K. Rowling: Harry Potter sorozata, lelkes rajongóként minden részletét tudom.
Novellában: Mikszáth Kálmán: Az a fekete folt című alkotása gyakorolt rám nagy hatást.

A még meg nem jelent verseim köztük az Elhibázott pillanat számomra a legmeghatározóbb egy nagyon érzelmes, magávalragadó, teljesen más világot teremtő alkotás. Egyetemistaként a Szegedi Tudományegyetem hallgatója vagyok, 2 év múlva magyar-történelem szakos tanárként kezdem meg a pályámat. Célomnak és hivatásomnak tekintem, hogy segítsem a jövő nemzedékét élete megkezdésében, átadjam a lehető legtöbb tapasztalatot amit lehet.

Fontosnak tartom, hogy legyen az bármilyen alkotás, szórakoztasson, tanítson, átadjon érzelmeket, gondolatokat, szemléletet, hogy mindenki magáévá tehesse és azonosulhasson vele, reflektálhasson.
Kiállításom nem volt még, első publikus alkotásom online vásárolható. Írói Facebook oldalam még nem elérhető, hivatalos instagram oldalam még nem üzemel, ugyanakkor privát fiókjaim mindkét platformon elérhetők, keressetek bátran.