fbpx

Szerintem az, hogy sok vicces elemet szövők bele a történetbe. Gondolok itt mókás szófordulatokra, szituációkra vagy éppen frappáns szóváltásokra.

1. Mi az, ami szerinted különlegessé teszi a műveidet?

Szerintem az, hogy sok vicces elemet szövők bele a történetbe. Gondolok itt mókás szófordulatokra, szituációkra vagy éppen frappáns szóváltásokra. Írás közben nekem mindig az a célom, hogy olyan szöveget készítsek, ami szórakoztatva repíti végig az olvasót az oldalakon.

2. Mióta alkotsz és miért kezdted el? Mit szeretsz benne?

Talán a középiskolában kezdtem el úgy istenigazából. Először még csak önszórakoztatásra, de amikor ráeszméltem, hogy amit csinálok másoknak is tetszik, akkor már az motivált, hogy az olvasóimnak is örömteli perceket tudjak okozni egy-egy fejezettel. Talán ezt is szeretem az alkotásban, a legjobban. Amikor különböző emberekből mégis ugyanazokat az érzéseket lehet kiváltani egy bizonyos írással.

3. Milyen lenne egy napod, ha csak és kizárólag azt tehetnéd, amit csak akarsz?

Valószínűleg sokat írnék és egy regiment édességet elpusztítanék közben.

4. Miről szól a következő regényed/novellád/versed/képed és miként zajlik az alkotás folyamata?

A következő regényem a mostaninak a folytatása lesz. Igazából azzal haladok annyira jól, hogy már a harmadik köteten dolgozzak. Most még nem kezdtem bele a folyamatba, de biztos vagyok benne, ha célirányosan ráfekszem a történetre, hamar meg fogom írni a következőt is. Valószínűleg elég lesz hozzá egy kényelmes játszós ruha meg egy kényelmes szék.

5. Melyik a három kedvenc regényed/versed/festményed és kik alkották azokat?

A Harry Potter széria J. R. Rowlingtól, E. L. James – Szürke trilógiája és Stephenie Meyer „Alkonyatos” könyvei.

6. Melyik munkád áll a legközelebb a szívedhez? Írj valamit róla!

Egyértelműen az ifjúsági regényem. Elég rögös út vezetett el odáig, hogy normálisan kiadjam, szóval igazi bajtársnak mondanám magunkat. Rettentő büszke vagyok magamra, hogy a sok nehézség ellenére hittem annyira a könyvben és magamban, hogy végig csináltam. Az Édes tini életre mindig mosolyogva fogok gondolni, alakuljon is bárhogyan majd az életem. Annak ellenére, hogy én írtam ugyanolyan jól szórakozom rajta az ezredik olvasásnál is. Közel állnak hozzám a főszereplők és az egész közeg is. Nagyon szeretem írni az életüket.

7. Mit érdemes tudni rólad? Mi az, ami érdekelhetné az embereket?

Az írás mellett is elég kreatív ember vagyok. Szeretek fotózni és a cosplay-ezés is hobbim. Azt hiszem, belém lehet kódolva, hogy a semmiből alkotnom kell valamit, hogy teljes legyen az életem. Szórakoztató személyiség és jó hallgatóság vagyok. Általában nyitott vagyok a világra, nem könyvelem el úgy a dolgokat, hogy valami csak fehér vagy fekete.

8. Szerinted, mi egy jó műalkotás (könyv, vers, festmény, szobor) ismérve? Milyen tulajdonságokkal rendelkezzen?

Kösse le az egyént, és gondolkoztassa el. Legyen valami különlegessége, amivel kitűnik a többi közül.

9. Volt már kiállításod? Vásárolhatók valahol a munkáid?

Még nem volt olvasói találkozóm, de remélem, szervezhetek majd. (bár ez a vírushelyzet alakulásától függ. A könyveim megvásárolhatók a kiadóm, a Bookdreams kiadó webshopjából, valamint már elérhető a Libri, Alexandra Bookline és a Book24 oldalairól, boltjaiban is.

10. Hol lehet megtekinteni az alkotásaid? Van weboldalad, Facebook oldalad? Add meg itt a linkjét!