fbpx

Mindegyik regényem nagyon mély témákat dolgoz fel. (pl. nemi erőszak, gyász, alkoholizmus, családon belüli erőszak, emberrablás stb.)

1. Mi az, ami szerinted különlegessé teszi a műveidet?

Mindegyik regényem nagyon mély témákat dolgoz fel. (pl. nemi erőszak, gyász, alkoholizmus, családon belüli erőszak, emberrablás stb.)

2. Mióta alkotsz és miért kezdted el? Mit szeretsz benne?

Kilenc éve alkotok folyamatosan, bár már előtte is mindig ezt csináltam, csak akkor még nem vettem komolyan. Fel sem fogtam, hogy mi ez az egész, ami a fejemben van. Leginkább azt szeretem az írásban, hogy úgy lehet tanulni a drámai élethelyzetekből, hogy közben nekünk magunknak nem kell átélni az azokkal járó szenvedést a saját életünkben. Ez szerintem nagyon hasznos.

3. Milyen lenne egy napod, ha csak és kizárólag azt tehetnéd, amit csak akarsz?

Mivel már így is átlagosan napi tizenegy órát szoktam írni, ha éppen benne vagyok egy regényben, ezért erre a kérdésre nem az írás lenne a válaszom. 🙂 Ha most bármi lehetséges volna, akkor azt választanám, hogy egyetlen napot hadd tölthessek el a jövendőbeli énemként, akinek már boldog családi élete van, egy szerető férjjel és sok saját gyerekkel. Semmi más vágyam nem lenne, mert, ha nem ez az, amit választanék, akkor már alapból most is azt csinálom, ami a legfontosabb számomra. Az írás…

4. Miről szól a következő regényed/novellád/versed/képed és miként zajlik az alkotás folyamata?

Bár még csak most fog megjelenni a hetedik regényem, amit jelenleg írok, az már a huszonötödik könyvem. Ez a történet a Megsebzett sorozat egyik szereplőjének az előzménytörténete. Nem szeretnék sokat elárulni, de ez most a drogfüggőséget, családon belüli erőszakot, és a hajléktalanságot dolgozza fel. Az alkotás folyamata pedig nagyon egyszerű, csak ülök és írok, néha pedig sírok, mert a szívem szakad meg a főszereplőért.

5. Melyik a három kedvenc regényed/versed/festményed és kik alkották azokat?

Mivel az írás mellett nem marad időm sem energiám semmire, így az olvasásra sem, ezért három regényt nem tudok kiemelni, de ami egészen biztosan nagy hatással volt rám, az a Danielle Steel – Baleset című könyve.

6. Melyik munkád áll a legközelebb a szívedhez? Írj valamit róla!

Az eddig megjelentek közül egészen biztos, hogy a Megsebzett, a Megsebzett sorozat első része áll a legközelebb a szívemhez. Logan nagyon olyan, mint én vagyok lelkileg, és rengeteg mindent köszönhetek én magam is ennek a könyvnek. Arról nem is beszélve, hogy már lassan öt éve ezekkel a szereplőkkel élek együtt, hiszen ez a sorozat nagyon sok részes lesz, és így nagyrészt csak ezeket írtam az elmúlt években.

7. Mit érdemes tudni rólad? Mi az, ami érdekelhetné az embereket?

Megszállottan írok. Ezt tekintem a valódi hivatásomnak, még ha nagyon kemény is. Emellett érdekesség, hogy mindig is ápolónő szerettem volna lenne, de az írás győzött.

8. Szerinted, mi egy jó műalkotás (könyv, vers, festmény, szobor) ismérve? Milyen tulajdonságokkal rendelkezzen?

Szerintem fontos, hogy egy regény ne csupán szórakoztasson, hanem el is gondolkoztasson, tanítson, adjon valami pluszt az embernek, ami örökre vele marad.

9. Volt már kiállításod? Vásárolhatók valahol a munkáid?

Az írói oldalamról rendelhetőek a könyveim:

10. Hol lehet megtekinteni az alkotásaid? Van weboldalad, Facebook oldalad? Add meg itt a linkjét!

A hivatalos oldalaimon minden információ megtalálható: