fbpx

Négy hónappal ezelőtt, a koronavírus első hullámában döntöttem el, alkotnom szükséges egy könyvet, mely az emberek felemelkedését szolgálja.


1. Mi az, ami szerinted különlegessé teszi a műveidet? 

A képzelet világa, mikor az egyén elengedi a napi problémáit, közben folyamatosan szívja magába az egyéni fejlődéséhez nélkülözhetetlen információkat, melyeket elsajátít, magáévá tesz. A könyv olvasása után, nézetei, a világról alkotott véleménye megváltozhat, mely az olvasó részére lesz a legkedvezőbb hatással.

2. Mióta alkotsz és miért kezdted el? Mit szeretsz benne?

Négy hónappal ezelőtt, a koronavírus első hullámában döntöttem el, alkotnom szükséges egy könyvet, mely az emberek felemelkedését szolgálja. Mit szeretek benne? A legnagyobb örömöt okozza részemre, hogy másoknak örömöt tudok adni, el tudom vinni az olvasót egy varázslatos helyre, ami az Ő saját szívében található.

3. Milyen lenne egy napod, ha csak és kizárólag azt tehetnéd, amit csak akarsz?

Minden napom úgy zajlik, ahogyan szeretném, azt csinálok mindig, amit szeretnék! Ezért hálás vagyok a teremtőmnek, a belső Istenimnek!


4. Miről szól a következő regényed/novellád/versed/képed és miként zajlik az alkotás folyamata?

A következő regényem is ennek a Francia „kislánynak” az életét mutatja be, aki már huszonöt éves lett időközben. Számos szerelmes, érzelmes versen keresztül próbálom bemutatni a férfi-női kapcsolat szépségét, erejét, néha egy-egy novellámmal fűszerezve a történetet. Az alkotás folyamához, el kell mindig érni egy teljesen őszinte kapcsolatot önmagammal, amikor meg tudunk nyilvánulni, leírni azt, mit diktál a belső erőnk. Soha nem gondolkodom el a történeteken, tervet nem készítek, csak írok és írok, sokszor addig, míg ki nem fogy a tollból a tinta…


5. Melyik a három kedvenc regényed?

George Sand: Consuelo

Dallos Sándor: Aranyecset, A nap szerelmese,

Alexandre Dumas: Ange Pitou,

Szepes Mária: A Vörös Oroszlán


6. Melyik munkád áll a legközelebb a szívedhez? Írj valamit róla!

Mivel nincs még másik könyvem, így nincs összehasonlítási alapom. Az első könyvem címe:

Babett élete: A kezdet

A könyv egy Francia kisleány életébe enged betekintést, kalandokon és természetesen sok tanításon keresztül, ami sokszor előveszi az ezoterikus alaptanokat vagy akár az önismereten keresztül próbál iránymutatást adni, önmagunk életminőségének javítása érdekében. Ajánlom jó szívvel mindenkinek a könyvet, aki szeretne elrugaszkodni a valóságtól, részese szeretne lenni egy csodálatos utazásnak, részese szeretne lenni a történetnek.

Talán a novelláim egyikét ajánlanám részetekre, ami nagyon tetszik nekem. A címe: Látlak önmagam.  A könyvben megtalálható.

A könyvvel szerettem volna megmutatni idő múlását, ezzel egy időben az emberi szeretet fontosságát!  Kellemes időtöltést kívánok az olvasáshoz és jó szórakozást!


7. Mit érdemes tudni rólad? Mi az, ami érdekelhetné az embereket?

Karitatív munkákkal segítem a rászoruló embertársaimat. Sok ismerősnek és ismeretlennek segítettem és fogok is segíteni akár önismereti beszélgetésekkel, akár a prána tudatosság megismertetésével, hogy ez által egészségesebb legyen az egyén, értékes embernek minősítse önmagát. A betegségtudat kicserélésével, elhagyásával egészségtudatra nevelni azokat az egyéneket, kik hajlandóak tenni önmaguk boldogulásuk érdekében, kik nem a külvilágtól várják a megoldást, a sült galambot, mely soha nem fog megérkezni.


8. Szerinted, mi egy jó műalkotás (könyv, vers, festmény, szobor) ismérve? Milyen tulajdonságokkal rendelkezzen?

A regénynek el kell varázsolnia az olvasót. El kell vinnie ismeretlen tájakra, ismeretlen kultúrákat kell bemutatni. Lexikális tudást kell adni az olvasónak, melyet teljes mértékben elsajátíthat. Az olvasónak át kell éreznie az író elképzelését, az olvasót bele kell helyezni a történetbe, hogy élvezze az olvasást, örömöt okozzon neki a történet.


9. Volt már kiállításod? Vásárolhatók valahol a munkáid?

Hamarosan megjelenik a könyv, úgyhogy egyelőre még nincs mit kiállítni.

Még nem volt. Terveimben szerepel, író-olvasói találkozókat szervezni, ahol nem csak a könyvről lehet beszélgetni, hanem az élet számos más területén megélt tapasztalatokról, életeseményekről, amennyiben az olvasóim igénylik.


10. Hol lehet megtekinteni az alkotásaid? Van weboldalad, Facebook oldalad?