fbpx

A karaktereim életre kelnek az ujjaim alatt, és ő maguk alakítják a sorsukat.

1. Mi az, ami szerinted különlegessé teszi a műveidet?

Talán az, hogy életszerűek. A karaktereim életre kelnek az ujjaim alatt, és ő maguk alakítják a sorsukat.

2. Mióta alkotsz és miért kezdted el? Mit szeretsz benne?

Tinédzser korom óta írogatok. Legelőször a Harry Potter egyik részét írtam át otthon magamnak, mert nem tetszett. Később kedvemet leltem abban, hogy létre tudtam hozni egy kis világot, amiben elbújhattam. Tizenhat éves voltam, amikor egy tragédia miatt nem találtam a szavakat. El kellett telnie jó pár évnek, mire végre újra megtalálták a szavak a hozzám vezető utat. Szeretem, hogy más földrészen találhatom magam bármelyik percben, miközben a szobámban ülök, és bárki lehetek, aki csak akarok lenni. Olyan dolgokat tehetek, amikhez talán sosem lenne elég merszem, vagy amiről esetleg csak álmodhatok.

3. Milyen lenne egy napod, ha csak és kizárólag azt tehetnéd, amit csak akarsz?

Egy forró, finom kávéval kezdődne. Egész nap pizsamában flangálnék a lakásban, írnék, és olvasnék. Ez a nap nem 24. Órából állna. Az is biztos.

4. Miről szól a következő regényed/novellád/versed/képed és miként zajlik az alkotás folyamata?

A már megjelent regényem egy három kötetes trilógia első része. Személy szerint a zene világát céloztam meg, a csillogással és a temérdek árny oldalával. A főhőseimnek meg kell küzdeniük a saját démonaikkal, egymással, és a különböző szenvedélybetegségekkel ahhoz, hogy egymással lehessenek. Próbálják megtalálni a helyüket a világban, és egymás mellett. Miközben az egész életüket átjárja a zene.

Készül ennek a trilógia második kötete, Érzelmek hálójában címmel, amiben igaz két év elteltével, de nyomon követhetjük a főhőseink életét, az események sodrásával.

Az alkotási folyamat nálam egyszerűen zajlik. Meg fogalmazódik egy gondolat a fejemben, beférkőzik az életembe. Ilyenkor tollat és papírt ragadok, majd jegyzetelni kezdek. Amikor nagyjából összeáll a történet a fejemben, leülök a gép elé és pötyögni kezdek. Végül megszületik az újabb regényem. Minden egyes írásomat átolvasom, mielőtt leadom a Kiadónak, mert akad olyan, amikor utólag jutnak eszembe a gondolatok.

5. Melyik a három kedvenc regényed/versed/festményed és kik alkották azokat?

  1. Pelelope ward: A legdrágább mostoha bátyám
  2. Danielle Steel: A cár balerinája.
  3. E. L. James: A szürke ötven árnyalata (trilógia)

6. Melyik munkád áll a legközelebb a szívedhez? Írj valamit róla!

Mindig az, amin aktuálisan dolgozom. Tudom, hogy vannak írok, akik egyszerre több regényen is tudnak dolgozni, de én erre képtelen vagyok. Amikor írok, teljesen beszippant érzelmileg az egész általam kitalált világ. Minden egyes könyvemben benne van belőlem egy kis darab, a sorok között elrejtve.

7. Mit érdemes tudni rólad? Mi az, ami érdekelhetné az embereket?

Ez jó kérdés. Ugyan olyan vagyok, mint bárki más. Próbálok a lehető legjobban teljesíteni a hétköznapjaimban. Én is ugyan úgy megküzdök dolgokért, és meg kell birkóznom a nehézségekkel. Nő vagyok, anya és ” feleség”. Két csodás gyermekkel áldott meg a sors, akik kitöltik a minden napjaimat.

8. Szerinted, mi egy jó műalkotás (könyv, vers, festmény, szobor) ismérve? Milyen tulajdonságokkal rendelkezzen?

Tulajdonságot nem tudnék felsorolni. Mindig úgy döntök egy könyv, vers, festmény, vagy szobor felett, hogy milyen érzelmeket vált ki belőlem, és mennyire szippant be. Ha megragad, és fent tartja az érdeklődésemet az a jó szerintem.

9. Volt már kiállításod? Vásárolhatók valahol a munkáid?

A regényem az Ágenda kiadó gondozásában jelent meg egyenlőre Ebook formájában, de hamarosan nyomtatott formában is a kezükben foghatják az olvasók.

Elérhető: az Ágenda, a Book & Walk, a Libri, a líra, a Dibook, a Bookline, a Google Play, és a jokonyvek. hu. Weboldalán.

10. Hol lehet megtekinteni az alkotásaid? Van weboldalad, Facebook oldalad? Add meg itt a linkjét!

Az imént felsorolt weboldalakon, és a Facebook csoportomban, ahol amennyire engedi az időm, betekintést engedek az aktuálisan készülőben lévő regényeimbe.